Tepebaşı Belediyesinden Mavi Bayrak Uygulaması

Tepebaşı Belediyesinden Mavi Bayrak Uygulaması


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediyesi tarafından başlatılan Mavi Bayrak Uygulaması ile sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet sunan işletmelere mavi bayrak veriliyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir alışveriş merkezinde bulunan işletmeye sağlıklı ve hijyenik koşullarda hizmet sunması dolayısıyla, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından mavi bayrak verildi.
     Ataç, törende yaptığı konuşmada, son zamanlarda ucuz ve kalitesiz gıdaların arttığını ve bu ürünlerin insan sağlığını tehdit ettiğini belirterek, vatandaşların işletmelere verilen mavi bayrak sayesinde gıdaları güvenilir bir şekilde tüketebileceklerini kaydetti.
     Mavi Bayraklı işletmelerin, vatandaşlara, sağlığa uygun koşullarda hizmet sunan işletmeler olmaları, aynı kaliteyle çalışmalarını sürdürmeleri adına belirli aralıklarla Tepebaşı Belediyesi ekipleri tarafından denetleme yapılacağı ve işletmelere Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen gıda ve hijyen eğitimleri verileceği de vurgulandı.
     Bu zamana kadar 22 işletmeye verilen mavi bayraklar ile hijyen kurallarına dikkat eden, tüketici haklarına saygılı, müşteri odaklı ve çevreye duyarlı olarak çalışan işletmelerin sayısının artması amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tepebaşı Belediyesinden Mavi Bayrak Uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER