Tenis: 14 Yaş Bayanlar Avrupa Kış

Tenis: 14 Yaş Bayanlar Avrupa Kış Kupası Turnuvası -Rusya ve İspanya, Avrupa finallerine katılmaya hak kazandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


SAKARYA (A.A) - Sakaryada düzenlenen 14 Yaş Bayanlar Tenis Avrupa Kış Kupası Turnuvasında Rusya ve İspanya, Çek Cumhuriyetinde düzenlenecek olan Avrupa finallerine katılmaya hak kazandı.
     Sakarya Tenis Akademisi Spor Kompleksinde Türkiye, Belçika, Letonya, Rusya, Sırbistan, İspanya, Slovenya ve İsviçreden 24 sporcunun katıldığı turnuva 3 günlük mücadelenin ardından sona erdi.
     Rusya ve İspanya, 14-17 Şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinde düzenlenecek olan Avrupa finallerine katılmaya hak kazandı.
    
     -Türkiye, 4. sırada tamamladı-
    
     Tenis Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Erhan Baylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvaya Avrupanın en iyi takımlarının katıldığını söyledi.
     Baylan, turnuvaya her ülkenin üç sporcuyla katıldığını belirterek, Turnuvanın sonunda 14-17 Şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinde düzenlenecek Avrupa finallerine katılmaya hak kazananlar belli oldu. Rusya ve İspanya buradan Çek Cumhuriyetindeki finallere gidecek. Milli takımımız da ilk gün iyi bir oyun çıkardı, kızlarımız çok mücadeleler verdiler fakat dördüncü olduk. İnşallah önümüzdeki turnuvalarda daha iyi sonuçlar elde edeceğiz şeklinde konuştu.
     Rusya Milli Takım Antrenörü Yulia Kashevarova ise üç gün boyunca sporcuların iyi mücadele verdiğini, Avrupa finallerine katılmaya hak kazandıklarını, finallerde de iyi sonuç elde edeceklerini ifade etti.
     İspanya Milli Takım Antrenörü Huria Echenike de turnuva için İspanyanın çeşitli şehirlerinde turnuvaya yoğun şekilde hazırlandıklarını bildirdi.
     Echenike, turnuvaya katılan takımların performanslarının genel anlamda iyi olduğunu kaydederek, Türkiye ve İsviçre başta olmak üzere diğer takımlar da iyi mücadele verdi. Finale gelmek gerçekten zor oldu. Takımımın Avrupa finallerine katılmasından dolayı çok mutluyum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut - Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tenis: 14 Yaş Bayanlar Avrupa Kış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER