Temizlikçiler, rastgele park edilen araçlardan şikayetçi

Temizlikçiler, rastgele park edilen araçlardan şikayetçi -İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Şener: -Yol kenarlarına gelişigüzel park edilen araçlar yüzünden temizlik işini yapmakta zorlanıyoruz


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, yol kenarına gelişigüzel park edilen araçlar nedeniyle temizlik işini yapmakta zorlandıklarını bildirdi.
     Şener, yaptığı açıklamada, temizlik işçilerinin haftanın 7 günü 24 saat çalıştığını söyledi.
     Ekiplerin 3 vardiya halinde Kuruçeşmeden Akmeşeye kadar 52 mahallede temizlik hizmeti verdiğini anlatan Şener, Kentin her köşesinde İzmit Belediyesine bağlı ekipler görev yapıyor. 380 personel ile daha yaşanabilir bir İzmit için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz dedi.
     Şener, yaptıkları işten hiçbir zaman şikayetçi olmadıklarını dile getirerek, vatandaşların memnun kalmasının çalışma şevklerini arttırdığını vurguladı.
     Yol ve kaldırımlar için tasarlanmış 6 süpürge aracı ile günde ortalama 60-70 kilometre mesafede temizlik yapıldığını kaydeden Şener, Çalışırken karşılaştığımız en büyük sıkıntı yollara park eden araçlardır. Yol kenarlarına gelişigüzel park edilen araçlar yüzünden temizlik işini yapmakta zorlanıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Temizlikçiler, rastgele park edilen araçlardan şikayetçi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER