TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilcisi Dedeoğlu:

TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilcisi Dedeoğlu: -Doğanın korunması için çarpık sanayileşme ve plansız yaşamın önüne geçilmesi gerekiyor


KIRKLARELİ (A.A) - TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilcisi Hakan Dedeoğlu, doğanın korunması için çarpık sanayileşme ve plansız yaşamın önüne geçilmesi gerektiğini bildirdi.
     Dedeoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, doğanın gelecek nesillere miras bırakılabilmesi için korunması gerektiğini belirtti.
     Doğanın birçok etki nedeniyle kirlendiğini ifade eden Dedeoğlu, şunları kaydetti:
     Tekirdağın Saray ilçesinde ve Lüleburgazın Büyükkarıştıran beldesinde sel sonucu ortaya çıkan tablo ciddiyetle ele alınmalıdır. Yurttaşlarımız can ve mal kaybına uğramıştır. Bazı yurttaşlarımız yaşadıkları olumsuzlukları doğa öcünü alıyor şeklinde tanımlamışlardır. Ancak bu gelişmeleri afet olarak değerlendirmek çok da doğru değildir. Bizler birçok konuda olduğu gibi topraklarımızın korunması konusunda da duyarlı olamadığımız için doğanın doğal hareketlerini kısıtlayarak, özgürlük alanını yok etmekteyiz.
     Doğanın başta insan olmak üzere, her şeyi yok etmesi tesadüf değildir. Doğanın korunması için çarpık sanayileşme ve plansız yaşamın önüne geçilmesi gerekiyor.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilcisi Dedeoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER