Telefon Sokak, caddeye dönüştürüldü

Telefon Sokak, caddeye dönüştürüldü


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Telefon Sokakın 4 milyon lira harcanarak cadde haline getirildiğini söyledi.
     Başkan Yıldız, yaptığı açıklamada, Kocasinan Belediyesi sınırları içinde çok yoğun bir yapılaşmanın devam ettiğini belirtti.
     Yıldız, Hoca Ahmet Yesevi, havaalanı yolu üzerinde, yapılaşmanın hızlı şekilde geliştiği mahallelerimizden. Yapılaşmanın bu hızlı gelişimi sonucu yeni yollar açıyor, eski olanları da bu gelişime uygun hale getiriyoruz dedi.
     Şehrin ulaşımını sağlayan cadde ve sokakların kalitesini, yaşanabilir mekanların ihtiyacını karşılayacak niteliklere ulaştırmak ve hayatı kolaylaştırma amacında olduklarının altını çizen Yıldız, şu bilgileri verdi:
     6 metre genişliğindeki Telefon Sokakta önce genişletme işlemleri yaptık, kamulaştırmalarla 10 metre genişlettik. KASKİ, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını, elektrik şirketi de aydınlatmayı yeniledi. Alt yapı çalışmaları tamamlanınca biz de asfaltını, kaldırımını, oto parkını yaptık. Yaklaşık 700 metre uzunluğundaki Telefon Sokak, Kocasinan Belediyesinin 4,2 milyon lira, KASKİ ve elektrik şirketinin de 1 milyon lira tutan harcamalarıyla 5 milyon liraya cadde haline getirildi. Bir sokaktan yeni bir cadde doğdu.
     Mahalle sakinleri de, Telefon Sokaktaki çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Başkan Bekir Yıldız ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Telefon Sokak, caddeye dönüştürüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER