Telat Aktaş Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğüne

Telat Aktaş Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet edecek


SAMSUN (A.A) - Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Telat Aktaş, vekaleten Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.
     Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şekerin Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandığını belirtti.
     Yerine getirilen Şube Müdürü İsa Uysalın ise gerekli kriterleri taşımadığı için görevinin Valilik tarafından onanmadığını ifade eden Aktaş, şunları dile getirdi:
     Bu görev bize tevdi edildi, biz de görevi kabul ettik. Görevimiz Valilik tarafından vekaleten onanınca da bugün itibari ile görevimize başladık. Çarşambada amacımız bir farkındalık yaratmak, eğitim ve öğretimi bir ekip ruhuyla en iyi şekilde yönetmektir. Çağımız bilim çağı ve en büyük yatırım insana yapılıyor. Bugün teknoloji ve bilimde ilerlemiş tüm ülkelerin eğitime yatırım yaptığını görüyoruz. Ülkemizde özellikle hükümetimizin son yıllarda eğitime yaptığı yatırımlarla ne kadar önem verdiğini görüyoruz. Bu süreçte de bize düşen devletimizin eğitim ve öğretim çerçevesinde çizmiş olduğu çizgide görevimizi bir ekip ruhuyla yerine getirmektir. Tüm eğitim camiasının da bizlere destek olmasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Telat Aktaş Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğüne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER