Tekvando İl Temsilcisi Şengül istifa etti

Tekvando İl Temsilcisi Şengül istifa etti


KASTAMONU (A.A) - Tekvando Kastamonu İl Temsilcisi Murat Şengül, istifa ettiğini bildirdi.
     Şengül, yaptığı yazılı açıklamada, 1987 yılından bu yana Tekvando sporu ile uğraştığını belirterek, 2005 yılından bu yana da Tekvando il temsilciliği görevini yürüttüğünü belirtti.
     Ekim ayında yapılan Tekvando Federasyon Başkanlığı seçimlerinde il olarak adaylardan Cengiz Yağızı desteklediklerini, ancak Metin Şahinin seçimi kazanması üzerine federasyon yönetimi ile muhalif duruma düştüklerini hatırlatan Şengül, bu nedenle ilde muhalif olmadığı düşünülen bir antrenöre il temsilciliği teklif edildiğini ve olması durumunda vaatlerde bulunularak ısrarcı davranıldığını öne sürdü.
     Şengül, bir ilde sporun ve sporcunun gelişmesi ve başarısı için öncelikle bir yöneticinin veya temsilcinin belirlenmesinde, yapmış olduğu hizmetlere ve çalışmasına bakılması, performansının değerlendirilmesi ve yerine getirilecek kişilerdeki özelliklerin araştırılması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Ne yazık ki değinmiş olduğum bu hususlar hiç gözetilmemekte sadece çıkarlar ön planda tutulmaktadır. Bu doğrultuda, hedefimiz olan olimpiyatlardaki başarımızın ne olacağının merakı içindeyim. Sonuç olarak, Kastamonu ilinde Tekvando sporuna yapmış olduğum hizmetler ve başarılar göz ardı edildiği, sadece çıkarlar doğrultusunda değerlendirme yapıldığı ve bu şekilde Tekvando İl Temsilciliği görevime bu şartlar altında devam etmemin mümkün olamayacağından 2005 yılından bu tarafa yapmış olduğum Kastamonu Tekvando İl Temsilciği görevimden istifa ediyorum.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Tekvando İl Temsilcisi Şengül istifa etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER