Teknik direktör Özdilek, lise öğrencileri ile

Teknik direktör Özdilek, lise öğrencileri ile buluştu -Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: -Takımımın 2008-2009 yılında 16. sırada ve 2 puanı vardı. Ben ve ekibim zorlu sürece o yıllarda yelken açtık. Belki risk ald


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Takımımın 2008-2009 yılında 16. sırada ve 2 puanı vardı. Ben ve ekibim zorlu sürece o yıllarda yelken açtık. Belki risk aldık ama risk almadan başarılı olunmuyor dedi.
     Özdilek, Kepez Belediyesi tarafından Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşide lise öğrencileri ile bir araya geldi.
     Öğrencileri görünce çocukluk dönemini hatırladığını ancak kendisinin bugünkü gençler kadar şanslı olmadığını, hayatının her döneminde birçok şeyle mücadele ettiğini ifade eden Özdilek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
     Liseyi bitirdikten sonra bir tercih yapmak zorunda kaldığını, tercihini üniversite okumamaktan yana kullandığını anlatan Özdilek, Belki üniversite okumadım ama hayat üniversitesinin iyi bir öğrencisi oldum. Hedeflerden vazgeçmemeyi, onları ertelememeyi öğrendim diye konuştu.
     Özdilek, iyi futbolcu iyi antrenör olacak diye bir kural olmadığını dile getirerek, Takımımın 2008-2009 yılında 16. sırada ve 2 puanı vardı. Ben ve ekibim zorlu sürece o yıllarda yelken açtık. Belki risk aldık ama risk almadan başarılı olunmuyor diye konuştu.
     Ligde 34 hafta mücadele ettiklerini ancak insanların başarılı haftalardan ziyade başarının düştüğü haftaları dikkate alarak değerlendirmelerde bulunduğuna dikkati çeken Özdilek, şunları söyledi:
     Geçen yıl sadece son hafta şanssız bir süreç yaşadık ama başarılı grafik çizdiğimiz 28 hafta değerlendirilmedi. İnsanların aklında son 6 hafta kaldı, ilk 28 haftayı kimse konuşmadı. İlk 8 takım için iddialı, başarılı bir takım diyen kamuoyu bunları unuttu. Herkes son 6 haftaya göre yorum yaptı. Mesleğimiz öyle bir meslek ki herkes her şeyi biliyor. Herkesin futbolla ilgili söyleyeceği bir şeyler var.
     Özdilek, Medical Park Antalyasporda 5 yıldır teknik direktörlük yaptığını, bundan keyif aldığını kaydederek, Son 5 yılda 3 stat değiştirdik. 2 puandan 40 puan yapıp ligde kalıcı olmuştuk. Bu yıl Akdeniz Üniversitesi Stadında çok büyük heyecanla başladık, şehrin göbeği insanlar maç izlemeye gelir dedik ama beklediğimiz ilgiyi bulamadık dedi.
     Sporu seven, spor kültürüyle yetişen gençlerin stada ücretsiz girmesi ile ilgili çalışmaları olduğunu belirten Özdilek, aksilik olmazsa son 4 haftada bunu gerçekleştirmeye çalışacaklarını anlattı.
    
     -Herkes şehrinin takımını tutmalı-
    
     Antalyada yaşayan herkesin şehre ve Medical Park Antalyaspora sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Özdilek, şöyle devam etti:
     İşte o zaman bir bütünlük sağlayabiliriz. Hepinizin tuttuğu bir takım vardır ama Antalyada yaşıyor ve okuyorsanız birinci takımınız Antalyaspor olmalı. O zaman ileriye çok çabuk gidebiliriz. Siz anne ve babanıza Beni Antalyasporun maçına götür dediğinizde onların hayır diyeceğini sanmıyorum. Ben de bir babayım, benim de evladım var. Siz bu desteği, sevgiyi verirseniz bu takımın karşısında kimse duramaz. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli. Sizin sesiniz bizim için önemli, lütfen maçımıza gelin.
     Medical Park Antalyaspor takım kaptanı Uğur İnceman ise her yıl farklı bir statta oynamalarının konsantrasyonlarını olumsuz etkilediğini belirterek, seyircinin desteğini arkalarına aldıklarında daha başarılı olacaklarına inandığını söyledi.
     Öğrencilere seslenen İnceman, Öğrenciyken benim de hayallerim vardı. 4 yıla yakın tekvando yaptım ancak futbol da oynadım. Sonuçta birinde yöneldim, hayallerimin peşinde koştum. Hayallerinizin hedeflerinizden arkasından gidin diye konuştu.
     Söyleşinin ardından Özdilek ve İnceman, öğrencilerin Medical Park Antalyaspor formalarını imzaladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Özdileke günün anısına plaket verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Teknik direktör Özdilek, lise öğrencileri ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER