Tekirova Belediyespor Ferhatoğlu ile devam edecek

Tekirova Belediyespor Ferhatoğlu ile devam edecek -Gürkan Ferhatoğlu: -Yeni sezon için hedef play-offlara kalmak


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek Tekirova Belediyespor, geçen sezon da birlikte çalıştığı antrenörü Gürkan Ferhatoğlu ile yola devam kararı aldı.
     Gürkan Ferhatoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Tekirova Belediyesporun geçen sezon özellikle ilk yarıda kendi sahasında istediği başarıyı elde edemediğini kaydetti. İkinci yarıda ilk 8 haftada iyi bir takım çalışması yaparak hiç yenilgi almadan üst sıralara çıkmayı başardıklarını anımsatan Ferhatoğlu, takımın kendi sahasında ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar elde ederek az gol yiyen takımlardan biri olduklarını anlattı.
     Geçen sezon en büyük sıkıntıyı hücumda yaşadıklarını belirten Ferhatoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Sezonu 12nci olarak hedefimizin altında tamamladık. 2012-2013 sezonunda birinci grupta mücadele edeceğiz. Yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuzda start vereceğiz. Yeni sezon ile ilgili toplantımızı yaparak takımda gidecek ve kalacak oyuncularımızı da kısa zamanda netleştireceğiz. Transferlerle ilgili çalışmalarda çok acele etmiyoruz. Bu sezon bireysel hedefleri yüksek olan oyuncularca çalışmak istediğimizden oyuncu seçimi konusunda daha dikkatli davranıyoruz.
     Yeni sezon için hedefin play-offlara kalmak olduğunu vurgulayan Ferhatoğlu, oyuncu seçmeleri ile ilgili programın ileriki günlerde netleşeceğini kaydetti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Tekirova Belediyespor Ferhatoğlu ile devam edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER