Tekirdağ Valisi Yerlikaya:

Tekirdağ Valisi Yerlikaya: -Tekirdağı marka şehir yapmak için elimizden geleni yapacağız


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağı marka şehir yapmak için çalışacaklarını söyledi.
     Yerlikaya, Çorluda gazetecilerin katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 10 Ocakın Çalışan Gazeteciler Günü olduğunu belirterek, gazetecileri kutladı.
     3. Basınla Buluşma Toplantısını Çorluda düzenlediklerini belirten Yerlikaya, Bu toplantı, aynı zamanda 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününe denk geldiği için sevinçliyiz. Basının halkın sesini, isteklerini ve şikayetlerini duyurmada şüphesiz görevi büyük diye konuştu.
     Vali Yerlikaya, Tekirdağın ülke genelinde göç alan iller sırasında birinci sırada olduğunu ifade ederek, büyükşehir olduklarını hatırlattı.
     Tekirdağın 127 kilometre sahil şeridine sahip olmasına karşın tek mavi bayraklı sahilinin Şarköyde olduğunu anımsatan Yerlikaya, şunları dile getirdi:
     Biz, Tekirdağın merkezinde de diğer sahil şeridimizde de yavrularımızın korkusuzca ve rahatça denize gireceği sahiller olması için çalışıyoruz. Bunun için çevre ve sanayileşmeyle ilgili OSB ve benzeri bazı çalışmaları hızla yürütüyoruz. Tekirdağ, çıkan yasayla büyükşehir oldu. Bunun yanında bir marka haline de gelmeli. Tekirdağı marka şehir yapmak için elimizden geleni yapacağız.
     Toplantının sonunda, meslekte 20 yılı dolduranlara plaket verildi.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tekirdağ Valisi Yerlikaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER