Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Yılmaz;

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Yılmaz; Bölgemizdeki basın mensuplarına bize destek olan çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Bölgemizdeki basın mensuplarına, bize destek olan çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Çorluda bir otelin toplantı salonunda yapıldı.
     Toplantıda konuşan Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü olarak, il merkezinde yapılan değerlendirme toplantısının ardından, her ay bir ilçede toplanarak yapılan çalışmaları ve güncel konuları masaya yatırdıklarını ifade etti.
     Yılmaz konuşmasında, 35 şube müdürü, olmak üzere il emniyet müdürlerinin de katıldığı koordinasyon ve değerlendirme toplantısında Çorluda 50 müdürün bir araya geldiğini de belirtti.
     Yılmaz şunları kaydetti:
     İlde ki toplantı sonrasında her ay bir değerlendirme toplantısını da bağlı ilçelerde gerçekleştiriyoruz. Bu ay, Çorluda bir araya geldik. Burada ki toplantımızda da, aylık ve günlük değerlendirmeleri yaparak güncel konuları masaya yatırıyoruz. Bu toplantılarda ve günlük bütün olaylarda basın mensupları ve medya temsilcileri ile birlikteyiz. Bölgemizdeki basın mensuplarına bize destek olan çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Yılmaz; Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER