Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Güvenli Site Huzurlu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Güvenli Site Huzurlu Yaşam projesi kapsamında Tekirdağdaki site yöneticileri bilgilendirildi


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünce, Güvenli Site Huzurlu Yaşam projesi kapsamında Tekirdağdaki site yöneticileri bilgilendirildi.
     Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, emniyet müdürlüğü toplantı salonunda yaptığı konuşmada, polisin asli görevinin vatandaşların huzurunu ve güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi.
     Yılmaz, Zaman zaman kendinizi hırsızın yerine koyarak, evinizin veya sitenizin zayıf noktalarını bulmaya çalışın. Biz, kendi emniyet müdürlüğümüzü bile tellerle ve duvarlarla çevreledik. Tekirdağ huzurlu bir şehir ve biz bu huzuru arttırmak istiyoruz. Polis-vatandaş iç içe olsun istiyoruz dedi.
     Alınacak basit önlemlerin büyük faydaları olacağına değinen Yılmaz, Tekirdağda site güvenliği konusunda zaafiyet yaşandığını dile getirdi.
     Ali Yılmaz, Ana kapıdan herkes giriyor. Seyyar satıcı veya yabancı bir vatandaş siteye rahat bir şekilde girebiliyor. Tanınmayan otomobiller, site içine kolaylıkla park edebiliyor. Sitelerde alınabilecek basit önlemlerle daha huzurlu ve ferah bir Tekirdağı birlikte oluşturabiliriz diye konuştu.
     Yılmazın ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Serkan Üstün de güvenlik konusunda site yöneticilerine slayt eşliğinde bilgi verdi.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Güvenli Site Huzurlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER