Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Çorlu Belediye Başkanı Baysana ziyaretler


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Kız Voleybol Liginde Yıldızlar kategorisinde il şampiyonu olan Serpicioğlu Ortaokulu Kız Voleybol takımı öğrencileri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysanı makamında ziyaret etti.
     Çanakkalede geçen yıl düzenlenen grup maçlarında namağlup birinci olarak, Düzcede yapılan Türkiye yarı final maçlarında Tekirdağı temsil eden voleybolcular, Baysana 25-28 Şubat tarihleri arasında Edirnede yapılacak grup maçlarında da birinci olmayı hedeflediklerini söyledi.
     Çorlu Yozgatlılar Derneği Başkanı Ali Soylu ve yönetim kurulu üyeleri, Baysanı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Başkan Baysanın projelerini beğendiklerini ve desteklerini ifade eden Soylu, dernek olarak Çorlunun tanıtımına katkı sağlamak istediklerini söyledi.
     Misafir heyete belediyenin çalışmalarını anlatan Baysan, Çorluda 47 hemşehri derneği olduğunu belirterek, başta festivaller olmak üzere her türlü faaliyette bu derneklerle birlikte hareket etmek istediklerini kaydetti.
     Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Belediye Başkanı Baysanı ziyaretinde, Çorlu için bir marka değeri oluşturulmasını istediklerini belirterek, komisyon olarak bu konular üzerindeki çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
    
     -Genç TASİAD Komisyonu Abudabi ve Dubai ziyaretinden döndü-
    
     Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Genç TASİAD Komisyonu, Birleşik Arap Emirliklerinin Başkenti Abudabi ve Dubaiye düzenlediği geziden döndü.
     TASİAD Genel Sekreteri Hasan Yaşa, 13-18 Şubat tarihlerinde mobilya ve inşaat sektöründen iş adamlarının katıldığı gezide, kentteki iş olanaklarını araştırarak, Arap iş adamları ile işbirliği zeminini incelediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul / Salih Baran
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER