Tekirdağda dolandırıcılık iddiası

Tekirdağda dolandırıcılık iddiası -SGK Tekirdağ İl Müdürlüğünün arşivlerine girerek, erken emekli etme vaadiyle çiftçileri dolandırdırdıkları iddia edilen iki özel güvenlik görevlisi gözaltına alındı


TEKİRDAĞ (A.A) - SGK Tekirdağ İl Müdürlüğünde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan iki kişi, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik iddialarıyla gözaltına alındı.
     Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SGK Tekirdağ İl Müdürlüğü çalışanlarının ihbarı üzerine, özel güvenlik işini alan bir firmanın çalışanlarını takibe aldı.
     Polis ekipleri, SGK Tekirdağ İl Müdürlüğünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ercan D. (38) ve Zeki Pnin (30), Tekirdağa bağlı 6 köyde vatandaşlardan, Sizi erken emekli edeceğiz ve Kuruma geçmişe dönük borçlarınız var diyerek para aldığını tespit etti.
     Operasyon düzenleyen ekipler, iki özel güvenlik görevlisini nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik iddialarıyla gözaltına aldı.
     Bu kişilerin, SGK İl Müdürlüğündeki arşiv odasına girerek, bazı kişilerin erken emekli olabilmesi için dosyalarında değişiklik yaptığı ve bazı dosyaları da çaldığı öne sürüldü.
     Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman - Ergin Akgün / Hakan Şahin
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Tekirdağda dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER