TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Muammer Güler:

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Muammer Güler: Biz bu bölgede Kürt kardeşlerimizin en büyük ve en meşru temsilcileriyiz


MARDİN (A.A) - TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, bütün toplumu ve Türkiyeyi kucaklayacak bir hamlenin içerisinde olduklarını belirterek, Biz bu bölgede Kürt kardeşlerimizin en büyük ve en meşru temsilcileriyiz dedi.
     Mardin Öğretmenevinde düzenlenen Ak Parti İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Güler, bu bölgede Kürtlerin en büyük ve en meşru temsilcileri olduklarını ve terör sorununu çözecek tek parti olduklarını söyledi.
     Diğer partilerin bölgede olmadığını ifade eden Güler, Keşke olabilselerdi. Olmaları bu sorunun çözümünde verecekleri katkı bakımından önemlidir. 2 seçmenden biri bu partiye oy veriyor. Toplumsal ayrışmayı derinleştirmeye çalışanları bu anlamda kopuş yapmaya çalışanlara fırsat verilmeyecek. Bizim partimizin gücü bu bölgede Kürt kökenli kardeşlerimizden geliyor. Biz bu bölgede Kürt kardeşlerimizin en büyük ve en meşru temsilcileriyiz diye konuştu
     AK Parti Milletvekili Abdürrahim Akdağda günlük siyaset yapmadıklarını belirterek, Biz popülist davranmıyoruz. Biz birilerin zaafını suistimal etmiyoruz. Bizim mücadelemiz daha büyük. Devlet olmanın ayakta durmanın tarihi bir misyonu taşımanın bir çok şartı var. Bir geçmişi olması lazım. Geleceğe dönük vizyonu ve idealleri olması lazım. Bütün bunları bir araya getirmeden silahla insanları öldürerek, eğitimi tatil ettirerek, zorbalığa başvurarak varılacak bir yer yok dedi.
     Konuşmaların ardından feshedilen HAS Partiden AK Partiye geçenlere rozetleri takıldı.
    
     Muhabir: Abdülhalim Çelik / İbrahim Sincar / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Muammer Güler: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER