TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kaya:

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kaya: -Türkiyede şehri yönetmek, şehrin eğitim, kültür, sanatsal ve manevi hayatıyla ilgili belediyelerimizin duyarlılığının artması gerekiyor


GAZİANTEP (A.A) - TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Türkiyede şehrin yönetilmesi, eğitimi, kültürü, sanatsal ve manevi hayatıyla ilgili belediyelerin duyarlılığının artırılması gerektiğini belirtti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kaya, belediye tarafından kentsel dönüşüm kapsamında yapımına başlanan Çamlıca 1071 konut alanı, Dumlupınar Sosyal Tesisi, Karataş Kültür Merkezi, Şahinbey Parkı ve Hanımlar Yüzme, Spor ve Kültür Merkezini gezdi.
     Yapılan çalışmalar hakkında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlundan bilgi alan Kaya, söz konusu çalışmalarla kentin çehresinin değiştiğini aktardı.
     Şahinbeyde yapılan hizmetlerin hem örnek hem de model alınacak projeler olduğunu ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Türkiyede belediyecilik anlamı maalesef klasik anlamda 3-5 tane asfalt ve kaldırıma sıkışmış durumda. Türkiyede şehri yönetmek, şehrin eğitim, kültür, sanatsal ve manevi hayatıyla ilgili belediyelerimizin duyarlılığının artması gerekiyor. Bu anlayışın hakim olması lazım. Aynı zaman da bu çalışmayı yaparken de buna bir medeniyet perspektifinden bakmak ve katma noktasında çalışması gerekir. Ben Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlunu bu noktada tebrik ediyorum. Hem örnek hem de model alınacak projelere imza atmıştır.
     Ziyarete AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahinde eşlik etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER