Tavşanlıdan kısa kısa

Tavşanlıdan kısa kısa -Büyük Önder Atatürkü anıyoruz


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün aziz hatırası ve mirasına sahip çıkarak, kurduğu Cumhuriyeti çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmanın, milletin en büyük görevi olduğunu bildirdi.
     Güler, Atatürkün vefatının 74üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Atatürkü, ebediyete intikalinin 74nü yılında özlem, saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.
     Atatürkün bıraktığı değerleri yaşatmanın, milletin onuru olduğunu ifade eden Güler, şunları kaydetti:
     Atatürkün aziz hatırası ve mirasına sahip çıkarak, kurduğu Cumhuriyeti çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak, milletimizin en büyük görevidir. 10 Kasım, Türk milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Atamızı andığımız bu günde, onun ilkeleriyle gösterdiği hedefe doğru Türk milletinin ve Türk vatanının, Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma, yüceltme azim ve kararlılığıyla aldığımız kutsal emaneti gelecek nesillere taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle ölümünün 74üncü yılında Mustafa Kemal Atatürk ile Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz.
    
     -Beyköy Mahallesinde spor tesisi inşaatı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tavşanlı Belediyesi, Her Mahalleye Bir Spor Alanı projesi kapsamında Beyköy Mahallesinde inşa edilen spor tesisini tamamlanma aşamasına getirdi.
     Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Beyköyde inşa edilen spor tesisinin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü arkasında da bir saha yapımının devam ettiğini bildirdi.
     Sosyal belediyecilik kavramı çerçevesinde özellikle gençlerin boş zamanlarını spor faaliyetleriyle geçirmesi amacıyla buna benzer faaliyetlerinin sürdüğü bilgisini veren Güler, şunları kaydetti:
     Sokak aralarında trafik tehlikesinden uzak spor yapmalarını arzuladığımız gençlerimizin kullanımına sunmaya hazırladığımız 3 spor alanının hazırlıkları son aşamaya geldi. Bunların yanında her mahallede belirlediğimiz noktalarda toplam 23 spor alanının tamamlanması için proje hazırlıklarımızı da tamamladık. Çalışmalarımız sayesinde özellikle sporla ilgilenen gençlerimiz, daha güvenli sportif faaliyetlerde bulunabilecekler.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Tavşanlıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER