Tavşanlıdan kısa kısa

Tavşanlıdan kısa kısa


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Altıntaş ilçesinde yaptırılan ve 29 Ekimde hizmete girmesi planlanan Zafer Bölgesel Havalimanının sağlayacağı avantajların değerlendirilmesi için tanıtım çalışması başlatılacağını bildirdi.
     Efe, gazetecilere yaptığı açıklamada, havalimanı inşaatında düzenlenen inceleme gezisine katılarak, çalışmaları yerinde gördüğünü belirtti.
     Havalimanının bölgenin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını ve bölgedeki hareketliliği artıracağını ifade eden Efe, şunları kaydetti:
     Havalimanının açılmasından önce bölgenin bütün zenginlik ve güzelliklerini tanıtan bir kitapçık çıkarılmasını benimsedik. Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Tavşanlının, Emetin, kuruluşun toprağı Domaniçin en güzel şekilde tanıtılması gerektiğini düşünüyoruz. Bundan dolayı şimdiden hazırlıklara başladık. Bölgeyi tanıtan bir kitapçığın, havalimanına gelen kişilere cazip bir sunum olacağına inanıyoruz. Havalimanının şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
    
     -Hayvancılık destekleme bedelleri ödendi
    
     Tavşanlı ilçesinde, üreticilere hayvancılık destekleme bedellerinin ödendiği bildirildi.
     İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yılın ilk 6 ayında hayvancılık desteklemelerinde 109 çiftçiye 616 besilik erkek sığır için toplam 184 bin 800 lira ödendiği belirtildi.
     Açıklamada, birinci ve ikinci 3er aylık dönemlerde de süt desteklemesi kapsamında bin 406 çiftçiye 9 bin 437 litre süt için 407 bin 263 lira ödendiği duyuruldu.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlıdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER