Tatvanda sentetik çim saha yapım çalışmaları

Tatvanda sentetik çim saha yapım çalışmaları


BİTLİS (A.A) - Tatvanda sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapımı başladı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tatvanda sentetik çim yüzeyli futbol sahasının ihale işlemlerinin ardından yapım çalışmalarının başladığını söyledi.
     Güven, şunları ifade etti:
     Nurteks Halı Sanayi ve Tic. A.Ş. adlı yüklenici firmayla, 19 Temmuz tarihinde sözleşme imzaladık. 23 Temmuzda yer teslimi yaptık. Tesisin ihale tutarı 556 bin lira. İşin bitiş tarihiyse 29 Kasım 2012. Saha toplam 8 bin 736 metrekarelik alana sahip. 6 bin 500 metrekare oynanabilir alan ve 4 kulvarlı parkuru olacak. 2 yedek kulübe, 1 sağlık kulübesi ve saha ekipmanları olacak. Üstü kapalı 500 kişilik yeni tribün yapılacak. Mevcut 500 kişilik tribünü de misafir izleyiciler için değerlendireceğiz.
     Tesiste 2 katlı idari bina, soyunma, hakem odası, kafeterya olacağını belirten Güven, sahanın nezih ve güzel bir yapıda inşa edileceğini ifade etti.
     Güven, Saha, UEFAnın Star 2 Belgesi standartlarına uygun şekilde yapılacak ve 2. lig maçlarının oynanabileceği standartta yapılacak. Bütün bunları, çevreye hiç zarar vermeden yapacağız. Güzel bir tesisi daha Tatvanlı gençlere kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tatvan için kapalı ve güzel bir yüzme havuzu yapmayı da planlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda sentetik çim saha yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER