Tatvanda itfaiye için yeni bina yapılıyor

Tatvanda itfaiye için yeni bina yapılıyor


BİTLİS (A.A) - Tatvan Belediyesi itfaiye birimi için yeni hizmet binası yapılıyor.
     Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Özel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kültür Mahallesinde bulunan ve su deposu olarak kullanılan alanda, yeni itfaiye binası yapmaya başladıklarını söyledi.
     Eski itfaiye binasının bulunduğu alanın SSKya ait olduğunu anımsatan Özel, SGK tarafından ilçeye SGK binası yapılacağı için eski itfaiye binasını boşalttıklarını ve yeni itfaiye binasını Tatvanın merkezi konumunda olan Kültür Mahallesinde yapmaya başladıklarını ifade etti.
     Özel, şöyle konuştu:
     Eski santral diye adlandırılan alana, yeni itfaiye binası yapıyoruz. Yeni itfaiye binamız, 450 metre kare alana inşa edilecek. Yeni itfaiye merkezimiz son teknolojiyle sahip olacak ve Tatvandaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına en az 50 yıl karşılık verebilecek kapasiteye sahip olacak. İtfaiye merkezimizin idari binası 2 kattan oluşacak. Personelimizin halka en iyi şekilde hizmet verebileceği imkanlar sunmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra alanda çevre düzenlemesi de yapılacak. İtfaiye ekiplerimiz, acil bir durumda ilçe merkezindeki tüm mahallelere rahat ulaşabilecek.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda itfaiye için yeni bina yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER