Taşucu, Çevre Festivaline hazırlanıyor

Taşucu, Çevre Festivaline hazırlanıyor


MERSİN (A.A) - Taşucu Belediyesince gerçekleştirilecek Çevre Festivalinin bu yılki programı belirlendi.
     Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Silifke Kaymakamı Fatih Damatları makamında ziyaret ederek, festivali hakkında bilgi verdi.
     Açıkbaş, konuşmasında, hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü, festival sayesinde Taşucunun tanıtımı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirtti.
     Etkinlikler kapsamında çeşitli spor müsabakalarının yapılacağını ve akşam saatlerinde de ünlü sanatçıların konser vereceği bildiren Açıkbaş, festival programında, 28-29-30 Ağustos 2012 tarihlerinde olta ile balık yakalama yarışmaları, İnce Kum burnundan başlayan ve Kum Mahallesinde son bulan 15 kilometrelik Kum Maratonu ve Göksu Deltası Kuğu Gölünde 600 metre Mavi Yengeç Koşularının olduğu çevresel etkinliklere yer verildiğini vurguladı.
     Alternatif turizmin yanında sportif faaliyetlerle başlayan Çevre Festivalinin 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceğini anlatan Açıkbaş, festival etkinlikleri içerisinde, Ankara Büyük Şehir Belediyesi Mehteran takımı, halk oyunları gösterileri ile ünlü sanatçıların sahne alacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Tahsin Çelik/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Taşucu, Çevre Festivaline hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER