Taşova YİBO Spor Kulübü Türkiye Kupasında

Taşova YİBO Spor Kulübü Türkiye Kupasında tur atlamak istiyor


AMASYA (A.A) - Taşova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO ) Spor Kulübü antrenörü Sercan Şenel, Erkekler Hentbol Türkiye Kupası 1. tur maçında 3 Ekim Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Trabzon Sporu yenerek Türkiye Kupasında tur atlamak istediklerini belirtti.
     Takım antrenörü Şenel, yaptığı açıklamada, bu sezon yükseldikleri Erkekler Hentbol 1. Lig A Klasman Grubunda sezona Sinop deplasmanında elde edilen galibiyetle başladıklarını hatırlattı.
     İkinci hafta ise Erzincan Belediyesporun ligden çekilmesi ile galibiyet sayılarının ikiye yükseldiğini belirten Şenel, Şu an ligdeki durumumuz iyi gidiyor. Erkekler Hentbol Türkiye Kupası 1. turda oynayacağımız maçta 3 Ekim Çarşamba günü Trabzonsporla zorlu bir kupa mücadelesi yapacağız. Taşova YİBO olarak ilk defa oynayacağımız Türkiye Kupası maçından galip gelerek bir üst tura çıkmak istiyoruz dedi.
     Hazırlıkları tamamladıklarını ve Trabzona tam kadro gideceklerini söyleyen Şenel, tüm mücadelelerinin Türkiye Kupasında tur atlamak için olacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşova YİBO Spor Kulübü Türkiye Kupasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER