Taşova Kaymakamı Uysala ziyaret

Taşova Kaymakamı Uysala ziyaret


AMASYA (A.A) - Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Belediye Başkanı Ahmet Yenihan Taşova Kaymakamı Engin Uysalı makamında ziyaret etti.
     Erbaa Kaymakamı Demir, Kaymakam Uysala iadeyi ziyarette bulunduklarını belirterek, amaçlarının görev yaptıkları ilçelere en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi.
     Belediye Başkanı Yenihan ise, Komşu olan iki ilçe zaten iç içe yaşamakta olup Taşova ilçemizin 60 yaş üstü olan hemşehrilerimizin kimliklerinde doğum yeri Erbaa yazıyor. Bunun için Erbaa ve Taşova bir elmanın iki yarısı gibiyiz dedi.
     Taşova Kaymakamı Uysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sayın Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı ilçemizde görmekten dolayı mutlu olduk ve bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yapacağımız hizmetlerde görüş alışverişinde bulunarak en güzel ve doğru hizmeti ilçelerimize yapmış olacağız diye konuştu.
     Heyet daha sonra Taşovada faaliyet gösteren Bafay yem fabrikasına geçerek Tarım Kredi Bölge Müdürü Mesut Apaldan fabrika hakkında bilgiler aldılar.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşova Kaymakamı Uysala ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER