Taşova Belediyesinden eğitime destek

Taşova Belediyesinden eğitime destek


AMASYA (A.A) - Taşova Belediyesi tarafından, lise son sınıfların sınavlara hazırlanabilmeleri için hazırlatılan kitaplar düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.
     Belediye Başkanı Özgür Özdemir, Taşova Lisesi salonunda düzenlenen kitap dağıtım töreninde öğrencilere seslendi.
     Sizlerle birlikte olmak sizlere yardımcı olmak, sizlerin eğitim ve öğretimine biraz katkıda bulunabilirsek mutlu oluyorum ve bu mutluluğu yaşamak istiyorum diyen Özdemir, şunları kaydetti:
     Ben şu an bu okulda ortaokulu, liseyi okuyan ve daha sonra da okul müdürlüğü yapmış birisi olarak bu tür faaliyetlerin içinde bulunmaktan dolayı çok mutlu oluyorum. Bu tür sınavlara hazırlık kitaplarını geçtiğimiz yıl da öğrencilerimize vermiştik. Tüm bu çalışmalarımız hep sizler için. Sizlerin daha iyi bir eğitim ve gelecek sağlayabilmeniz içindir. Son olarak şunu söylemek istiyorum, sevgili öğrenciler önce kendinizi sevin, ailenizi, okulunuzu, öğretmeninizi, vatanınızı sevi. Belediye olarak her zaman bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Sınavlarda hepinize başarılar diliyorum.
     Kaymakam Engin Uysal, Sizler için yapılan bu tür çalışmaları iyi değerlendirin. Belediye Başkanımıza eğitime yapmış olduğu bu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Hazırlanan bu kitap çok güzel hazırlanmış. Şu an ilçemizde seçilmişler ve atanmışlar olarak eğitime büyük destek var. Sizler çalışmalarınızda samimi olmalısınız ve kendinize hedef belirlemelisiniz kendinizi suyun akışına bırakmayın. Ümitsizlik meyvesizliktir hepinizin ümidi ve hedefi olacaktır dedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy ise, Belediye Başkanımız eğitimci bir kişiliğe sahip olmasından dolayı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da son sınıf öğrencilerimiz için sıvalara hazırlık kitapları dağıtıyor. Eğitime vermiş olduğu destekten dolayı kendisine Milli Eğitim camiası olarak tekrar teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşova Belediyesinden eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER