Taşovada Ortak Akıl toplantısı yapıldı

Taşovada Ortak Akıl toplantısı yapıldı


AMASYA (A.A) - Kaymakam Engin Uysal başkanlığında ilgili daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin hazır bulunduğu Ortak Akıl toplantısı gerçekleştirildi.
     Kaymakam Uysal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonundaki toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Ortak Akıl toplantısının, ortak görüş oluşturmayı, ortak sorunlara çözüm bulmayı, daha iyiye ulaşmak, gelişmek için neler yapılması gerektiğini belirlemeyi ve ortak hedefler seçmeyi sağlayan bir çalışma olduğunu söyledi.
     Uysal, ilçedeki eğitim düzeyinin daha üst seviyelere çıkarılması için yapılan çalışmaları ve ilçede yaşayan vatandaşların huzuru için yapılanları anlattı.
     İlçe Emniyet Müdürü Hüray Sancı ve Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Alper Soner Serin de ilçede ve köylerde bulunan umuma ait yerleri sık sık denetlediklerini, gerekli işlemlerin yapılmakta olduğunu ifade etti.
     Toplantıya katılanların konu ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.
     Katılımcılar, eğitim konusunda görüşlerini bildirirken özellikle internet kafe ve benzeri yerlerin daha sık ve kapsamlı şekilde denetlenmesini, öğrencilerin okulda ve ikametlerinde ziyaretlerinin yapılmasını istediler.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşovada Ortak Akıl toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER