Taşovada Kuşaklar Buluşuyor Yarışmasına başvurular başladı

Taşovada Kuşaklar Buluşuyor Yarışmasına başvurular başladı


AMASYA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Kuşaklar Buluşuyor yarışmasına başvuruların başladığı bildirildi.
     Taşova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş, yaptığı açıklamada gençlerin köy ve kent kültürü arasındaki bağ ve farklılıkları kendi dünyalarından aktarabilmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığınca Kuşaklar Buluşuyor konulu yarışma düzenlendiğini hatırlattı.
     Yarışma kapsamında sanatsal, kültürel ve tarihi değerleri kendi pencerelerinden yansıtacak olan gençlerin, Köyden Kente Bakış ve Kentten Köye Gidiş başlıkları altında toplayacağı eserlerini 1 Mart 2013 tarihine kadar Taşova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiğini vurgulayan Dayıbaş, 15-20 ve 21-29 yaş aralığındaki gençlerin bireysel ya da grup olarak yarışmaya katılabileceklerini kaydetti.
     Dayıbaş, yarışma sonunda dereceye girenlere tablet bilgisayar, bisiklet ve fotoğraf makinesi verileceğini, sonuçların ise 3 Mayıs 2013 tarihinde açıklanacağını vurguladı.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşovada Kuşaklar Buluşuyor Yarışmasına başvurular... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER