Taşlıçayda sosyal medya üzerinden kitap toplama

Taşlıçayda sosyal medya üzerinden kitap toplama kampanyası


AĞRI (A.A) - Taşlıçay ilçesinde bir öğretmen tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan kitap kampanyası devam ediyor.
     İngilizce öğretmeni Burcu Zorlu tarafından Öğretmenler Gününde Hediye Değil Kitap İstiyoruz adıyla Facebookta başlatılan kampanya kapsamında kitaplar toplanmaya başladı.
     Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Taşlıçay İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Tülin Yıldızhan ve Ömer Faruk Ölmezin de destek verdiği kampanya kapsamında ilçe merkezi ve köylerde yaşayan maddi durumu yetersiz öğrenciler için kitap toplamaya başladıklarını söyledi.
     Toplanacak kitapları köy ve ilçeleri gezerek ihtiyaçlı öğrencilere dağıtacaklarını ifade eden Zorlu, şunları kaydetti:
     Bu kampanyaya öncelikle bireysel olarak sosyal medyadan başladım. Daha sonra kampanya büyüyerek oldukça geniş bir kitleye ulaştı. Kampanyanın başlığını 24 Kasımda Hediye Değil Kitap İstiyoruz diye attık. Duyarlı tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Bu hem biz öğretmenler hem de öğrencilerimiz için çok önemli bir kampanyadır. Çünkü insana en çok kitap ve okumak yakışıyor. Umarım ki duyarlı vatandaşlarımız Doğuda yaşayan, okumaya muhtaç gençlerimizin yardımlarına koşacaklar.
     Zorlu, bugüne kadar 15 koli kitap geldiğini belirterek, kampanyaya destek vereceklerin Ağrı PTT şubesine kitapları gönderebileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Taşlıçayda sosyal medya üzerinden kitap toplama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER