Taşköprülüler plastik şişe ve mavi kapak

Taşköprülüler plastik şişe ve mavi kapak kampanyasına sahip çıktı


KASTAMONU (A.A) - Taşköprü Belediyesinin başlattığı plastik şişe ve mavi kapak toplama kampanyasına vatandaşlar büyük duyarlılık gösterdi.
     Gerek esnafın gerek vatandaşın ilgi göstererek belediye ekiplerine teslim ettiği mavi kapak ve plastik şişeler, doğaya zarar vermenin önüne geçmek adına yetkili firmalara teslim edildi.
     Sosyal belediyecilik kapsamında konuyu yakından takip eden ve vatandaşı her ortamda bu konuda duyarlılığa davet eden Taşköprü Belediye Meclis Üyesi ve Taşköprü Mogaz Bayii Tayfur Mumcu, Temiz bir çevre, mutlu bir gelecek için plastik atıkları ve mavi kapakları toplama kampanyası düzenledikleri ve tüm ilçe halkının bu konuya büyük ilgi göstermesinden oldukça memnuniyet duyduklarını kaydetti.
     Belediyenin 2011 yılında başlattığı mavi kapak kampanyası kapsamında ilçe esnafı, halkı ve sivil toplum kuruluşlarının fedakarca çalışmaları sonucu 2 bin 500 kg plastik atık ve 1000 kg mavi kapak hedefine ulaştıklarını belirten Mumcu, ayrıca 4 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını dile getirdi.
     Mumcu, bu tür sosyal sorumluluk projesine destek veren Taşköprü halkına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Taşköprülüler plastik şişe ve mavi kapak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER