Taşköprü TSO Başkanı Murat Balcıoğlu:

Taşköprü TSO Başkanı Murat Balcıoğlu: -Zamanında her yere organize sanayi verilirken Taşköprü olarak Türkiyenin sanayi devrimini ve fırsatları kaçırdık


KASTAMONU (A.A) - Taşköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Balcıoğlu, Zamanında her yere organize sanayi verilirken Taşköprü olarak Türkiyenin sanayi devrimini ve fırsatları kaçırdık dedi.
     Balcıoğlu, düzenlediği basın toplantısında, ilçeye gelen sanayiciye gösterecek şehir planlaması yapılırken sanayi yeri olarak ayrılmış bir yer olmadığına dikkati çekerek, Taşköprünün yıllar önce bir imza derdine organize sanayi bölgesi kurulmasını kaçırdık. Zamanında her yere organize sanayi verilirken Taşköprü olarak Türkiyenin sanayi devrimini ve fırsatları kaçırdık diye konuştu.
     Taşköprüden çok daha küçük Seydilerde 14-15 tane fabrika olduğunu söyleyen Balcıoğlu, şöyle devam etti: Oysa biz Kastamonunun en büyük ilçelerinden biriyiz. Bizde daha önce organize sanayi kurulması gerekirdi ifadesini kullandı.
     Balcıoğlu, Taşköprünün ufkunun değişmesi için organize sanayinin mutlaka kurulması gerektiğini belirterek, Pompeiopolis antik kentinin de bir an önce turizme açılması gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Taşköprü TSO Başkanı Murat Balcıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER