Taşıma ücretlerine zam kararı

Taşıma ücretlerine zam kararı -Belediye Başkan Yardımcısı Uysal: -Araştırma yapılıp gerek duyulursa bu zam yapılıyor


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, halk otobüsleri yolcu taşıma ücretlerine zam yapılması kararına ilişkin, Araştırma yapılıp gerek duyulursa zam yapılıyor dedi.
     Ulaşım Hizmetleri Otobüs İşletme Müdürlüğünde basın toplantısı düzenleyen Uysal, halk otobüslerinde yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması noktasında çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
     Özellikle zabıta ve terminal çıkışındaki personel vasıtasıyla kar lastiği olmayan aracı sefere çıkarmadıklarını belirten Uysal, 24 hatta 209 araçla hizmet verdiklerini söyledi.
     Uysal, halk otobüsleri yolcu taşıma ücretlerine zam yapılması kararıyla ilgili, Yapılan hizmette değişen masraflar var. Bütçe Komisyonumuzun uygun gördüğü zam belediye meclisinde de kabul edildi. Öğrenci 1 liradan 1 lira 10 kuruşa, tam 1 lira 35 kuruştan 1 lira 50 kuruşa çıktı. Yüzde 10 gibi bir artış oldu. Araştırma yapılıp gerek duyulursa bu zam yapılıyor. Vatandaş da düşünüldü, şehrimiz de düşünüldü ve özel halk otobüsleri de düşünülerek bu zam yapıldı ifadelerini kullandı.
     Toplantıya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Sebahattin Çimen de katıldı.
     Belediye meclisinden zam kararının alındığı, uygulamaya geçilmesi için Valilik onayının beklendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Taşıma ücretlerine zam kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER