Tarsus Rotary Kulübü, Kaymakam Güldibini ziyaret

Tarsus Rotary Kulübü, Kaymakam Güldibini ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Figen Karail ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Orhan Şefik Güldibini makamında ziyaret etti.
     Karail ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Güldibine kurumun, sağlık, eğitim, kültürel hizmetleri hakkında bilgiler verdi.
     Kaymakam Güldibi, ziyarette yaptığı konuşmada, Rotary Kulübü heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus Rotary Kulübünün çalışmalarını, toplumsal projelerini yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Yapacağınız etkinliklere kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz diye konuştu.
     Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Karail ise, Tarsusa özellikle sağlık ve eğitim alanında kalıcı eserler kazandırmak istediklerini, bunun yanında kadınların sağlığı konusunda da sürekli olarak etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.
     Karail, pazartesi günü halk eğitim merkezinde, meme kanseri konusunda kadınları bilgilendirmek için Erken tanı hayat kurtarır konulu seminer vereceklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Tarsus Rotary Kulübü, Kaymakam Güldibini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER