Tarsus Kaymakamı Güldibinden Aile Destek

Tarsus Kaymakamı Güldibinden Aile Destek Merkezlerine ziyaret


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Aile Destek Merkezi projeleri kapsamında açılan kurslara yoğun talebin olduğunu söyledi.
     Güldibi, Bahçe Mahallesi ve Anıt Mahallesi aile destek merkezlerinde açılan kurs merkezlerini ziyaretinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarsus Toplum Merkezi ve Tarsus Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen 372 bin 596 TL bütçeli projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.
     Ailenin toplumun çekirdeği ve temeli olduğunu belirten Güldibi, şöyle devam etti:
     Aileyi oluşturan bireylerin her alanda eğitilmeleri, bireylerin öz güvenlerini kazanmalarında çok önemli rol oynuyor. Aynı zamanda aile bağlarının güçlenmesine, toplumun ve dolayısıyla da ülkenin gelişmesine çok önemli katkı sağlayacaktır. Aile Destek Merkezi projeleri kapsamında açılan kurslara yoğun talep var. Şu anda 250 kadın aile destek merkezlerinde açılan kurslara devam ediyor. Bu gelişmeler bizleri son derece mutlu etmektedir. Proje kapsamında açılan kurslara katılan kursiyerlerimizden herhangi bir ücret almıyoruz. Aksine, kurs süresince, kursiyerlerimizin giderleri proje bütçesinden karşılanmakta ve çocuk sahibi kursiyerlerin çocukları için kreş ve etüt hizmeti de verilmektedir.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Kaymakamı Güldibinden Aile Destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER