Tarsus İdmanyurdu taraftarından Belediye

Tarsus İdmanyurdu taraftarından Belediye Başkanı Kocamaza ziyaret


MERSİN (A.A) - Tarsus İdmanyurdu Nusretin Mayınları taraftar grubu Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklmaya göre, Kocamaz ziyarette, taraftar grubuna spora yaptıkları katkı için teşekkür ederek, kent kulüplerinin o kentin markası olduğunu söyledi.
     Kentin tanıtımına çok büyük katkı sağlayan spor kulüplerinin yaşatılması, sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Kocamaz, Tarsus İdmanyurdunun zor bir dönemeçten geçtiğini ve kentin insanlarının takıma sahip çıkmadığını belirterek, şunları kaydetti:
     Verilen sözler yerine gelmiyor. Sezon başında hatta geçen yıl şampiyon olduğu dönemde 100 bin lira verip şampiyonluğa sahip çıkanlar oldu bu memlekette. Ama bugün dar gününde, zor gününde hiç kimse yanına yanaşmıyor. O zaman Siz transfer yapın biz açığınızı kapatırız diyenlerden bugüne kadar bir ses seda yok. Bu kulüp Allah korusun kimse destek vermese tekrar aynı yere giderse bunun sorumlusu kim olacak. Yani bir kente yazık koskoca Tarsus bir futbol takımına sahip çıkamıyor. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil.
     Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Erpolat da, spora verdiği destekler için Kocamaza teşekkür etti.
     Bu arada, Erpolat, Kocamaza üzerinde isminin yer aldığı Tarsus idmanyurdu forması ile takımın atkısını hediye etti.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus İdmanyurdu taraftarından Belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER