Tarsus İdmanyurdu evinde kaybetmek istemiyor

Tarsus İdmanyurdu evinde kaybetmek istemiyor -Tarsus İdmanyurdu Başkanı Akdacık: Artık evimizde kaybetmeye tahammülümüz yok


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdunun kulüp başkanı İsmail Akdağcık, Artık evimizde kaybetmeye tahammülümüz yok dedi.
     Akdağcık, Pendiksporu 2-1 yendikleri maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki hafta deplasmanda Nazilli Belediyesporu 1-0 yenerek büyük moral bulduklarını söyledi.
     Sahalarında Pendiksporu yenerek daha da güçlü hale geldiklerini belirten Akdağcık, şöyle devam etti: Kaybetmeye tahammülümüz yoktu. Sadece kazanmayı hedeflemiştik. Nitekim hedefimize ulaştık. Pendikspor güçlü ve aynı zamanda grupta çok sert futbol oynayan bir takım. Gününde oldukları zaman her takımı yenebilecek kapasitede. Ancak bizim de kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Çünkü alt sıralardan ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmamız gerekiyor. Futbolcularımız, Pendikspor karşısında kazanmak için çok iyi bir futbol ortaya koydular. Artık evimizde kaybetmeye tahammülümüz yok. Önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacağımız Kahramanmaraşspor maçından da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi /Ömer Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Tarsus İdmanyurdu evinde kaybetmek istemiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER