Tarsus İdmanyurdu, çıkış arıyor

Tarsus İdmanyurdu, çıkış arıyor -Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta istediği sonuçları alamayan Tarsus İdmanyurdu, Fethiyesporu mağlup edip çıkışa geçmek istiyor


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle puan cetvelinin alt sıralarına demir atan Tarsus İdmanyurdu, Fethiyesporu mağlup edip çıkışa geçmek istiyor.
     Tarsus İdmanyurdu Başkanı İsmail Akdağcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen haftaki Turgutluspor karşısında alınan yenilgiyi, bir yol kazası olarak gördüklerini söyledi.
     Bundan sonraki haftalarda oynayacakları maçlarda galibiyet elde ederek yükselişe geçmek istediklerini belirten Akdağcık, şunları kaydetti:
     Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçten kurtulmak için de galibiyete ihtiyacımız var. Lige iyi bir başlangıç yapamadık. Oynadığımız 8 maçta sadece 1 galibiyet elde edip diğer karşılaşmalarda puan kayıpları yaşadık. Böyle olmasını istemezdik. Ama siz kötüyseniz ve rakip bunu iyi değerlendiriyorsa mağlubiyetler ve istenmeyen sonuçlar yaşanabiliyor. Kendi sahamızda Tepeciksporla deplasmanda ise Turgutlusporla oynadığımız maçlarda kötü bir futbol ortaya konuldu ve bunun neticesinde de 4 puan kaybettik. Yaşanan puan kayıplarını bir yol kazası olarak görüyoruz.
     Yönetim olarak cumhuriyetle yaşıt olan takımı bir üst lige çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Akdağcık, Pazar günü Tarsusta ağırlayacağımız Fethiyespor karşısında galibiyet elde ederek puan kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz. Fethiyespor karşısında bütün gücümüzü ortaya koyup 3 puan için mücadele edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Tarsus İdmanyurdu, çıkış arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER