Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi terfi etti

Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi terfi etti


MERSİN (A.A) - Tarsus Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Şahin,Kooperatifimiz artık Kooperatiflerin 1. Liginde.dedi.
     Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce 75 bin TL kredi verebildiklerini belirterek,Biz Tarsus Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak son iki yıldır ciddi bir çalışma içine girdik ve önümüze bir hedef koyduk. Bu hedef kredi üst limitimizi 100 bin TL ye çıkarmak ve 1.sınıf kooperatifler arasına girmekti. Çok disiplinli bir çalışma sergileyerek bu hedefe bir yıl içinde ulaştık.dedi.
     2011 yılı ortalarında yaptıkları girişimlerin sonuçlandığını ve kooperatiflerinin 1. Sınıf kooperatiflerin ligine girdiğini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:
     Tüm Tarsus Halkına, gururla, övünerek duyurmak isterim ki kooperatifimiz artık ortaklarına 100 bin TL üst limitli kredi kullandıracak. Ortaklarımız bundan sonra eğer isterlerse 4 yıla varan vadelerde ve 3, 6 ve aylık ödemeli seçeneklerle 100 bin TLye kadar kredi kullanabilecek.
     Herkese hayırlı uğurlu olsun. Bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Başta Merkez Birlik Başkanımız Abdulkadir Akgül ve Bölge Birlik Başkanımız Kazım Barışık olmak üzere Halk Bankası Tarsus şube Müdürü ve personelleriyle, Kooperatifimizin çalışanlarına Başkanı olduğum Tarsus Esnaf ve Sanatkarları adına teşekkürlerimi sunuyorum.
    
     Muhabir:Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi terfi etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER