Tarsus Belediyesi Ramazan hazırlıklarını tamamladı

Tarsus Belediyesi Ramazan hazırlıklarını tamamladı


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus halkının huzurlu ve rahat bir Ramazan geçirmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.
     Kocamaz, yaptığı yazılı açıklamada, 11 ayının sultanı mübarek Ramazana kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Ramazan gibi kutsal bir ayda toplumsal dayanışmayı sağlamak adına belediye olarak 2 ayrı nokta da aşevi açtıklarını kaydetti.
     Ramazanda her gün toplam bin 500 kişilik yemek yapacaklarını ifade eden Kocamaz, Mencik Baba Türbesinde iftardan yaklaşık 2 saat önce yemek dağıtım işleminin başlayacağını, 27 Aralık Stadında bulunan Aşevinde hergün yaklaşık 350 kişiye 3 çeşit sıcak yemek verileceğini vurguladı.
     Değişik mahallelerde de iftar vereceklerini belirten Kocamaz, Tarsusluları bir araya getirmek, varsa dargınlıkları ortadan kaldırmak, bir ve beraberliğimiz pekiştirmek ve geleceğe hep birlikte el ele gönül gönüle hareket etmek gayesini gütmekteyiz. Bu amaç doğrultusunda değişik mahallelerimizde iftar programları düzenleyeceğiz. Bu iftarlarımızda vatandaşlarımızla bir olacağız, birlikte olacağız ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Belediyesi Ramazan hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER