Tarsustaki cinayet

Tarsustaki cinayet -Önceden imam nikahıyla birlikte yaşadığı kadının içinde olduğu otomobilin sürücüsünü av tüfeğiyle öldüren kişi tutuklandı


MERSİN (A.A) - Mersinin Tarsus ilçesinde, önceden imam nikahıyla birlikte yaşadığı kadının içinde olduğu otomobilin sürücüsünü av tüfeğiyle öldüren kişi tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Tarsus Parkı girişinde, önceki gün çıkan kavgada av tüfeğiyle öldürülen Ali Doğanın (41) cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Seyhan S. (56), kavgaya karışan Murat S, Elmas Ş. ve Akif G. sorgularının ardından, adliyeye sevk edildi.
     Seyhan S. (56) nöbetçi mahkemece tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Bu arada Seyhan Snin Doğanın aracında gördüğü ve tartışmalarına neden olduğu belirtilen Elmas Ş. (41) ile daha önce imam nikahıyla birlikte yaşadığı belirlendi.
    
     -Olay-
    
     Seyhan S. (55), önceki gün Tarsus Parkı girişinde Ali Doğanın (40) kullandığı otomobilde eski kız arkadaşı Elmas Şyi görmesi üzerine, araca çarparak durdurmuştu. Seyhan S, sürücü Ali Doğan ve arabadaki arkadaşı Murat S. ile tartışmaya başlamış ve aracından aldığı av tüfeği ile Doğanın ölümüne yol açmıştı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt-Ahmet Can Erdoğan / Nurdan Mısırlıoğlu Toros / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER