Tarsusta sürücü kursu kurucuları ve yöneticileriyle

Tarsusta sürücü kursu kurucuları ve yöneticileriyle toplantı


MERSİN (A.A) - Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, ilçede faaliyet gösteren sürücü kurslarının kurucuları ve yöneticileriyle toplantı yaptı.
     Demir, Kaymakamlık binasında düzenlediği toplantıda, sürücü kurslarında yaşanan zorlukları, sıkıntıları dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini belirterek, sorun ve sıkıntıların el birliğiyle aşılacağını söyledi.
     Sürücü kurslarında verilen hizmetlerdeki standardın yükseltilmesi gerektiğini ifade eden Demir, Amacımız ilçemizde faaliyet gösteren tüm sürücü kurslarımızda sürücü adaylarımıza sağlıklı bir eğitim vermektir. Bu yöntemle bütün vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğini azami ölçüde korumak ve kollamak gerektiğine inanıyorum dedi.
     Sürücü kurslarının en sağlıklı şekilde faaliyetlerini sürdürebilmesinde tüm kurum ve kuruluşların üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceklerine inandığını anlatan Demir, şunları kaydetti:
     Sürücü kurslarımızın kurucuları ve yöneticilerinin de üzerine düşeni yerine getirmeleri gerekmektedir. Sürücü kurslarımızın bu anlayışta olduklarını düşünüyorum. Yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda kurs sahipleri, kurucuları ve müdürlerinin bu konuda gereken fedakarlığı yapma noktasında gönüllü olduklarını biliyorum. Bu tür toplantıları rutin aralıklarla tekrarlayarak, sıkıntı ve sorunlara ortak çözüm üretmek için el birliği içinde çalışacağız.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Tarsusta sürücü kursu kurucuları ve yöneticileriyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER