Tarsusta Ramazan

Tarsusta Ramazan -MESOB tarafından iftar yemeği verildi


MERSİN (A.A) - Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından (MESOB) geleneksel olarak sürdürülen iftar yemeği, Tarsus ilçesinde yapıldı.
     Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Villa restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ilçede kurulu esnaf odası başkanları ve esnaf sanatkarlar ile bir araya gelerek, birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel bir örneğini verdiklerini söyledi.
     Ramazanın rahmet ve bereket ayı olduğunu, geleneksel hale getirdikleri her ilçedeki iftar yemeklerinin bu yıl sonuncusunu Tarsusta yaptıklarını belirten Dinçer, alın teri ve emeğin gerçek sahipleri olan esnaf ve sanatkârların birlik ve beraberlik, kardeşlik ve arkadaşlık duyguları içinde olduğunu ifade etti.
     Ahi Evran kültürünü alan tüm esnaf ve sanatkârların, alınları, kapıları ve sofralarının açık olduğunu vurgulayan Dinçer, Bu yılda Ramazan ayında Esnaf ve Sanatkârlar Odalarımızın başkan, yönetici ve üyeleriyle bir araya gelerek, karşılıklı sohbet ettik ve gönül zenginliklerimizi arttırma fırsatı bulduk. Kurulan iftar sofralarımızda esnaflarımız, sanatkarlarımız, yerel ve kamu idarecilerinin temsilcileri ile el ele, gönül gönüle Ramazanın ruhuna uygun olarak iftarlarımızı açtık. Gönül zenginliğimizi arttırma fırsatı yakaladığımız iftar soframıza katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarken, mübarek Ramazan bayramınızı da en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve esenlik dolu nice bayramlar temenni ediyorum diye konuştu.
     Daha sonra yemek duası okundu ve iftara katılan Oda Başkanları, yöneticiler ve esnaf ve sanatkârlar karşılıklı sohbet etti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER