Tarsusta öğrencilere bayramlık yardımı

Tarsusta öğrencilere bayramlık yardımı -Tarsus Ticaret Borsası maddi durumu iyi olmayan ailelere mensup 500 çocuğa bayramlık hediye etti


MERSİN (A.A) - Tarsus Ticaret Borsası, maddi durumu iyi olmayan ailelere mensup 500 çocuğa bayramlık aldı.
     Bir giyim mağazasına gelen taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören 500 öğrenci, istedikleri kıyafet ve ayakkabıları seçerek, aldılar.
     Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram öncesinde maddi durumu iyi olmayan çocukları da sevindirebildikleri için mutlu olduklarını belirterek, Her şeyin başı eğitim. Daha önce ilçe merkezinde öğrenin gören 185 öğrenciye giyim yardımı yapmıştık. Bu kez de ilçemize bağlı köylerde taşımalı eğitim yapan okullarda yardıma muhtaç öğrencilerimizi Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle belirledik. Yardımlarımızı Kurban Bayramı öncesinde yaparak çocuklarımıza çifte bayram sevinci yaşatmak istedik. Eğitime desteklerimiz devam edecek diye konuştu.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir de, Tarsus Ticaret Borsasına teşekkür ederek, bu tür yardımların diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmasını diledi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Tarsusta öğrencilere bayramlık yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER