Tarsusta kurban fiyat ve satış yerlerini

Tarsusta kurban fiyat ve satış yerlerini belirledi


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurban satış fiyatları ve kesim yerlerini belirledi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Zabıta Müdürü Ramazan Gözener, Mersin Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mehmet Akdoğan, koyun ve keçi yetiştiricilerle birlikte yapılan toplantıda kurban satış fiyatları belirlendi.
     Buna göre koyun kilogramı 12.50 TL, keçi 11.50 TL ve büyükbaş hayvan için ise 10.50 TL olarak belirlendi.
     Belediye Başkanı Kocamaz, açıklamada, vatandaşların kurbanlarını bu fiyatlar üzerinde yapabileceğini belirterek, şehir içerisinde adaklık veya kurbanlık hayvan satışına kesinlikle vermeyeceklerini kaydetti.
     Kocamaz, satışların 82 Evler Mahallesinde Buğday Pazarı yanı, Gaziler Mahallesi Belediye Dershanesi yanında bulunan alan, Kırklarsırtı Mahallesi İclal Ekenler Lisesi karşısı, Kavaklı Mahallesi hemzemin geçidi yanı ve Yunus Emre Mahallesi Karabucak mevki civarında, kesimlerin ise Belediye Mezbahane ve Gaziler Mahallesi Mavi Bulvarı üzerinde bulunan Belediye Dershanesi yanında ücretsiz olarak yapılacağını belirtti.
     Kocamaz, 22 Ekim Pazartesi gününden itibaren satış yapılabileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsusta kurban fiyat ve satış yerlerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER