Tarsusta bayramlaşma

Tarsusta bayramlaşma -Kaymakam Güldibi: Bayramlarda daha çok kucaklaşmalıyız


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, bayramlarda daha çok kucaklaşılmasını istedi.
     Öğretmenevinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Kaymakam Güldibi, AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdür Vekili Ufuk Solmaz, Müftü Abdulkerim Akbaba, Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ile siyasi parti temsilcileri katıldı.
     Kaymakam Güldibi, buradaki konuşmasında, toplumun zaman zaman hoş görüsüz davrandığını, bunun da kendilerini çok üzdüğünü söyledi.
     Hoşgörüsüzlükten birbirimizi dinlemez hale geldik diyen Güldibi, şunları kaydetti:
     Bu bayramla da birbirimizi dinleyen, birbirini anlamaya çalışan, farklılıklarını o toplumun bir zenginliği olarak gören bireyler olmamızı ortaya koyalım ki, bu bayramın bir anlamı olsun. Bayramlarda daha çok kucaklaşmalıyız. Bayramlaşma törenine geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.
     Milletvekili Uzun ise, tüm Mersinlilerin bayramını kutlayarak, bayramın kardeşlik, birlik ve beraberlik olgularını daha da geliştirmesini temenni etti.
     Milletvekili Seçer ise, Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının peş peşe kutlanacağını hatırlatarak, Bu yıl çifte bayram yaşayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Tarsusta bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER