Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman:

Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman: -Taraklı, ne istediğini bilen bir ilçe haline geldi


SAKARYA (A.A) - Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Taraklı, ne istediğini bilen bir ilçe haline geldi dedi.
     Özkaraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ortaya koydukları projelerin Taraklı için büyük bir fırsat olduğunu anlattı.
     2004-2012 yılları arasında Taraklı için çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Özkaraman, restorasyon projeleri ile yıkılmaya yüz tutan tarihi binaların aslına uygun şekilde restore edildiğini bildirdi.
     Özkaraman, Taraklının turizm değerlerinin ortaya çıkartılması için öncelikle ulaşım sorununun çözülmesinin şart olduğunu, Taraklı-Geyve karayolunun Türkiye standartlarında karayolu haline geldiğini savundu.
     En önemli gelişmenin ise sivil mimari özelliğiyle Osmanlıdan ayakta kalan tescilli tarihi binaların restorasyonu olduğunu belirten Özkaraman, Restorasyon çalışmalarımız devam etmektedir, uygulamaya koyacağımız yeni projelerle bu çalışmalarımız sürdüreceğiz dedi.
     Taraklıda termal turizmine de büyük önem verdiklerini ifade eden Özkaraman, şunları söyledi:
     Taraklı Termal AŞ tarafından yapılan yatırım, ilçemiz için çok önemli bir fırsattır. Zor koşullarda altyapı çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İçme suyu çalışmalarımız mart ayından itibaren devam edecek. Vatandaşlarımız kazı çalışmalarından dolayı sıkıntı çekiyor. Herkes elini taşın altına koyacak. Ancak hayal ettiğimiz projeleri gerçekleştirmek hedefindeyiz. Taraklı, artık ne istediğini bilen bir ilçe haline geldi.
     Hizmetlerimiz belli noktalara odaklaştı. Taraklı gelecekten umutlu.
    
     Muhabir: İzzettin Kömürcü / Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER