Talas Belediyesi, araç filosunu büyütmeye devam

Talas Belediyesi, araç filosunu büyütmeye devam ediyor


KAYSERİ (A.A) - Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, belediyenin araç filosuna son 2 yılda 4 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.
     Yıldırım, başkan yardımcıları ve teknik birimlerde görevli personelle belediyeye yeni alınan son teknoloji ürünü silindiri test etmek amacıyla Bahçelievler Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.
     Silindirin çalışma sistemiyle ilgili bilgiler alan Başkan Yıldırım, daha sonra direksiyona geçerek sıcak asfaltı ütüledi.
     Burada bir süre silindiri kullanan Yıldırım, daha sonra şunları kaydetti:
     Tüm mahallelerimizde asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarımız var. Modern Talasa yakışır yol çalışması yapıyoruz. Bunun için alet işliyor ki el övünüyor. Bu kapsamda makine parkımız tamamen yenilenerek son sistem araçlar alındı. Son olarak 230 bin liraya en son sistem silindir aldık. Artık asfaltta herhangi bir eksiğimiz kalmadı. Silindir, greyder ve finişherine kadar asfalt makinelerini yeniledik. Bütün bunları Talasın geleceği için yeniledik.
     Talasın geleceğine yatırım yaptıklarını vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti:
     Yeni asfalt üretim tesisimiz de çok yakında devreye girdiğinde en son sistem teknolojiyle Talasın 40 yılına yatırım yapmış olacağız. Birçok yatırım yapıyoruz ama halkımıza tanıtma konusunda öne çıkartmıyoruz. Son 2 yılda 4 milyon liralık yatırım yapmış olduk. Biz artık en iyi şekilde yol yapıyoruz. Diğer yandan altyapının bitmesi önemliydi. Burada sadece asfalt çalışması yapılmıyor. Asfaltla yanında KASKİ, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, Mobese, Türk Telekom ve Kayserigaz çalışıyor. Altyapıda emeği geçen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Talas Belediyesi, araç filosunu büyütmeye devam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER