Talasta 3 siyasi parti iftarda buluştu

Talasta 3 siyasi parti iftarda buluştu


KAYSERİ (A.A) - Talasta üç siyasi partinin üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. AK Parti Talas İlçe Başkanı Av. Faruk Karakaya-nın ev sahipliğinde Talas Harman mahallesinde bulunan tarihi restoranda düzenlenen iftar yemeğine Talas Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi Talas İlçe Başkanı Menduh Bektemir, Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğinin ardından ilçenin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
     Cumhuriyet Halk Partisi Talas İlçe Başkanı Menduh Bektemir de, geçmiş 12 Eylül olaylarına atıfta bulunarak o dönemlerin nedenli zor günler olduğunu, milletçe birlik ve beraberlik için Cumhuriyetle birlikte demokrasi adına kazanımların hep birlikte korunması gerektiğini vurguladı.
     Bekdemir, Ramazan ayında iftar yemeğinde burada bulunan başta ev sahipliğini üstlenen Faruk Bey olmak üzere ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.
     AK Parti Talas İlçe Başkanı Av. Faruk Karakaya ise, Her ne kadar farklı siyasi görüşlere sahip olsakda hepimizin ortak buluşma noktası milletimizin refahı, huzuru birlik ve beraberliğidir. Bu noktadan hareketle omuzlarımızdaki yükün farkında olduğumuzu belirtmek isterim. Birlik beraberlik ve dayanışma adına bu gün burada iftar yemeğinde bir araya gelerek hep birlikte sergilediğimiz dayanışma örneğinin dalga dalga tüm memleketimize ve İslam coğrafyasına yayılması temennisi ile, bu buluşmada emeği geçen Cumhuriyet Halk Partisi Talas İlçe Başkanı Menduh Bektemir ve yönetim kurulu üyelerine, Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan ve değerli yöneticilerine, Talas Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Şahin-e teşekkür ediyorum dedi.
     Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar buluşmasının ardından siyasi parti ilçe başkanları yemeğe katılan parti yöneticileri ile tek tek tokalaşarak, yemeğin geleneksel hale getirilmesi temennisi ile ayrıldılar.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Talasta 3 siyasi parti iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER