TABGİS Yönetim Kurulundan ETSOya ziyaret

TABGİS Yönetim Kurulundan ETSOya ziyaret


ERZURUM (A.A) - Türkiye Akaryakıt Bayileri, Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS) tarafından düzenlenen toplantıya katılmak üzere Erzurumda bulunan sendika yönetim kurulu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yüceliki ziyaret etti.
     ETSOdan yapılan yazılı açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Temel Zülfikar başkanlığında ETSOya gelen TABGİS heyetinin, Başkan Yücelik ile bir süre sohbet ettiği bildirildi.
     Özellikle kaçak akaryakıt satışı ve ürünlerde kar marjının düşük olmasının, bayileri sıkıntıya soktuğunu anlatan Zülfikar, yaşanan sıkıntıları çözmek için çaba gösterdiklerini dile getirdi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, ticarette yaşanan sorunların çözümü için ilk olarak bürokratik engellerin kaldırılması gerektiğinin altını çizdi.
     Herkesin ülkeyi daha iyiye, daha güzele taşımamak için kafa yorması gerektiğini kaydeden Başkan Yücelik, İşi kolaylaştırmak yerine zora sokmak ülkeye zarar veriyor. Türkiye-de bir zihniyet devrimine ihtiyaç var. Bunu sadece belli çevrelerden beklemek yanlış olur. Topyekun bir zihniyet devrimine ve üretim seferberliğine ihtiyacımız var dedi.
     Ziyarette TABGİS Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Temel Zülfikar, ETSO Başkanı Yücelike ziyaretin anısına çini bir plaket, Başkan Yücelik de misafirlerine birer Oltu taşı tespih hediye etti.
    
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber TABGİS Yönetim Kurulundan ETSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER