Suşehrinden kısa kısa

Suşehrinden kısa kısa -Suşehri Belediyesi, 3 band bilardo turnuvası düzenledi


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediyesi, 3 band bilardo turnuvası düzenledi.
     Yusuf Dumana ait bilardo salonunda gerçekleştirilen turnuvaya, 32 kişi katıldı. Turnuvanın finalinde, Durmuş Yılmaz ve Eyüp Beyaz karşılaştı. İki set üzerinden oynanan final karşılaşmasını Durmuş Yılmaz kazandı.
     Final maçını izleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, turnuvada birinciliği elde eden Durmuş Yılmazı tebrik etti. Sel, turnuvada dereceye giren 3 kişiye plaket verdi.
     Bu tür etkinliklerin önemine değinen Sel, Bu bir sosyal ve kültürel etkinliktir. Kısa süre önce başlayan ve 32 kişinin katıldığı final maçının böyle çekişmeli geçmesi beni bile heyecanlandırdı. Ama tabii ki bir kişi birinci olacak. Fakat gönlümüzde bu etkinliğe katılan tüm arkadaşlarımız birincidir. Çünkü 32 kişinin medeni cesaretleriyle böyle bir etkinliğe katılmış olmaları güzel. Bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam etmesini ve bu sayının daha da artmasını istiyorum diye konuştu.
     Belediye olarak sportif faaliyetleri yaygınlaştırmak istediklerini anlatan Sel, Suşehrinde spor okulu kurmayı hedefliyoruz dedi.
     İlçede görev yapan beden eğitimi öğretmenlerinden bu konuda destek alacaklarını belirten Sel, Gerekli yazışmayı yaptık. Çünkü, gençlerimizi internet ortamından uzak tutmak ve internet bağımlılığından kurtarmak lazım. Bunun özü de sosyal aktiviteden geçiyor ifadelerini kullandı.
    
     -Suşehri Belediyesinin altyapı çalışmaları-
    
     Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarına devam ediyor.
     Belediye Başkanı Sedat Sel, gece yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Altyapı çalışmalarının planlamasını kendisinin yaptığını anlatan Sel, Altyapı çalışmalarımıza bu aylarda merkezden başlayarak kenar mahallelere doğru açılacağız. Yan sokakları şimdiden bitirip, yaz mevsiminde araç trafiğini çalışması bitmiş olan yan sokaklara yönlendirerek vatandaşlarımızın ve esnafın mağdur olmamalarını amaçlıyoruz. Ana caddeyi kısa sürede bitirip trafiğe açmak istiyoruz diye konuştu.
     Hava şartları elverdiği sürece ana caddeye bakan yan sokaklarda çalışma yapacaklarını belirten Sel, doğal gaz, kanalizasyon ve içme suyu borularının değiştirilmesi çalışmalarının hummalı şekilde devam ettiğini ifade ederek, Tüm altyapı boruları standartlara uygun olarak yenileniyor dedi.
     Sel, yapılacak yeni kavşaklarla araç trafiğinde yeni düzenlemeler uygulanacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehrinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER