Suşehride ihtiyaç sahipleri için yapılan

Suşehride ihtiyaç sahipleri için yapılan prefabrike konutların anahtar teslimi yapıldı


SİVAS (A.A) - Suşehri ilçesinde ihtiyaç sahibi aileler için yaptırılan 10 prefabrike konutun anahtar teslimi yapıldı.
     Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi aileler için 2si ilçe merkezi, 8i köylerde yaptırılan 10 prefabrike konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.
     İlçe merkezi ve köylerdeki konutları gezerek, anahtarları hak sahiplerine teslim eden AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, ihtiyaç sahibi ailelere yaptırılan evlerin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
     Turan, AK Parti iktidarından sosyal projelere önem veriyoruz. Sayın Başbakanımızın bizlere verdiği talimat doğrultusunda, kimsesizlerin kimsesi olduk. Bu vatandaşlarımız burada sıkıntı içerisinde yaşarken, bizler evlerimizde rahat uyuyamazdık. Bundan sonra ihtiyaç sahibi olan ailelerimizin de ihtiyaçlarını karşılayacağımızın taahhüdünü veriyorum. Sadece Suşehrinde değil, Türkiyenin her yerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın emrindeyiz dedi.
     Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ise prefabrike evlerin kış şartlarına uygun yapıldığını ifade etti.
     Anahtar teslimi sırasında bazı ailelerin mutluluktan duygulandığı görülürken, bazı aileler ise Milletvekili Turandan evlerinde eksik olan bazı eşyaların temin edilmesini talep etti.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehride ihtiyaç sahipleri için yapılan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER