Suriyelilere yardım

Suriyelilere yardım -Oğuzeli Belediyesi, ülkelerindeki olaylar nedeniyle zor günler yaşayan Suriyelilere ulaştırmak üzere bir kamyon yardım malzemesi gönderdi


GAZİANTEP (A.A) - Oğuzeli Belediyesi, ülkelerindeki olaylar nedeniyle zor günler yaşayan Suriyelilere ulaştırmak üzere bir kamyon yardım malzemesi gönderdi.
     Belediye Başkanı Bekir Öztekin, yaptığı yazılı açıklamada, Sevgi Mağazasında toplanan çeşitli malzemeleri Suriyelilere ulaştırmak üzere bir kamyon yardım malzemesini yola çıkardıklarını belirtti.
     Bir süre önce Sevgi Mağazasında Suriyeliler için yardım kampanyası başlattıklarını hatırlatan Öztekin, şunları kaydetti:
     Sıkıntılı ve sancılı bir süreçten geçen Suriyeli sığınmacılara zorlu kış şartlarında destek amacıyla belediyemize bağlı olarak kurduğumuz Sevgi Mağazasında halkımızın desteğiyle çeşitli yardım malzemeleri topladık. Bugün bu yardımları bu insanlara ulaştırmak için hazırladığımız aracı yola çıkarıyoruz. Battaniyeden ısıtıcıya, kışlık kıyafetlerden gıdaya kadar birçok yardımı sağ olsun Oğuzelili hemşehrilerimizin desteğiyle topladık. Ülkemize sığınan kardeşlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Suriyelilere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER